Heräsin 6.30. Noin 8.30 nukahdin uudelleen sohvalle ja heräsin vähän yli 12. Tunti sitten meinasi niinikään lähteä taju.

Voiko olla mahdollista että masennus tekee tätä? Mulla on muuten lääkitys, Seronil 60 mg/vrk, kun tuo leivänhimo meni mahdottomaksi lisäsin siihen vielä  omin päin +30 mg eli puolitoista tablettia, 90 mg. Tuo kun auttaa ainakin periaatteessa myös syömishimoihin.

Ja senkin tiedän ettei ilman lääkärin lupaa pitäisi, ei vain jaksa välittää.

Haluaisin jotain millä pysyisin tajuissani. Minulla on harrastuksia jotka kiinnostavat, tämä ja toinenkin  blogi, käsityöt, ym. Mutta kun en meinaa pysyä hereillä. Jos lähdenkin ulos niin kuljen siellä kuin zombie ja haukottelen joka askeleella. Yöunet ovat normaalipituiset, usein kyllä katkonaiset.

Töitä olen kiltisti hakenut. Ehkäpä joku niistä paikoista  joihin laitoin hakemuksen kutsuu haastatteluun. Toivoa sopii. Olkoon siinä tämän päivän patronus (henkilökohtainen suojelija jonka saa kutsuttua kun ajattelee onnellisia asioita).
Ilman lapsia pysähtyisin varmaan kokonaan. Mutta en usko että perhe edes tajuaa kuinka huonosti voin. Miksi kaataisin sen heidän niskaansa. Lapset eivät ansaitse moista, ja sen tiedän että mies ei kestä huonoa oloani. Jäljelle jää blogi